Bug 61871 - installer doesn't detect Mylex Corporation, DAC960PL controller
installer doesn't detect Mylex Corporation, DAC960PL controller
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: kudzu (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
Brock Organ
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-03-25 08:05 EST by Gert Dewit
Modified: 2014-03-16 22:26 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-03-25 14:47:17 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gert Dewit 2002-03-25 08:05:24 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.0.3 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020205

Description of problem:
during installation the DAC960PL controller from mylex doesn't get detected by
anaconda and/or kudzu. I suppose the DAC960P won't work either as this device
usually uses the same device id (0x0001)

a working pcitable entry for redhat-72 was:
"Mylex Corporation|DAC960PL"

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
Just run the installer on a system with all its drives attached to a DAC960PL

Actual Results:  it will complain there's no installable media available

Expected Results:  It should have detecteted the controller and insmodded it's

Additional info:
Comment 1 Bill Nottingham 2002-03-25 14:50:30 EST
Will be in hwdata-0.9-1.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.