Bug 619277 - Suspend/hibernate does not work
Summary: Suspend/hibernate does not work
Status: CLOSED WORKSFORME
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel
Version: 13
Hardware: All
OS: Linux
low
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Kernel Maintainer List
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-07-29 07:00 UTC by Ankur Sinha (FranciscoD)
Modified: 2011-01-04 12:20 UTC (History)
7 users (show)

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2011-01-04 12:20:58 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Ankur Sinha (FranciscoD) 2010-07-29 07:00:33 UTC
Description of problem:
Using suspend or hibernate does not work. When I resume, I only get a black screen.

Version-Release number of selected component (if applicable):
[Ankur@localhost ~]$ uname -r
2.6.33.6-147.fc13.x86_64


How reproducible:
Everytime.

Steps to Reproduce:
1. Suspend/Hibernate the system
2. Resume
3. See black screen
  
Actual results:
It shows a black screen

Expected results:
Should resume normally.

Additional info:
I don't know what more to provide, please let me know and I'll get the required logs etc. and add them

Comment 1 Ankur Sinha (FranciscoD) 2011-01-04 12:20:58 UTC
I'm on a different laptop and suspend/hibernate works beautifully. Since I no longer have the previous laptop, I will not be able to follow this bug report up. Therefore, I'm closing this one. 

Ankur


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.