Bug 619438 - after a Resource (e.g. Topic or Queue) has been moved to a new parent Resource on Server side, PC sync code does not move it to the new parent in Agent inventory
after a Resource (e.g. Topic or Queue) has been moved to a new parent Resourc...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: RHQ Project
Classification: Other
Component: Plugin Container (Show other bugs)
3.0.0
All All
low Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: RHQ Project Maintainer
Mike Foley
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-07-29 10:30 EDT by Ian Springer
Modified: 2014-06-18 11:57 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2014-06-18 11:57:14 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
this patch fixes the issue (10.38 KB, patch)
2010-07-29 10:34 EDT, Ian Springer
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Ian Springer 2010-07-29 10:30:57 EDT
The sync code needs to be updated to recognize when a Resource has been moved in the Server's inventory and move it to the same place in the Agent's inventory.
Comment 1 Ian Springer 2010-07-29 10:34:03 EDT
Created attachment 435313 [details]
this patch fixes the issue

Note: The patch applies to the release-3.0.0 branch. Some massaging may be required to apply it to master.
Comment 2 Corey Welton 2010-09-28 08:04:49 EDT
ips - was this patch ever applied, if so which branches.  does this patch exist in 2.4?
Comment 4 Jay Shaughnessy 2014-06-18 11:57:14 EDT
No outstanding sync issues in the current release.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.