Bug 61993 - ogg123 now outputs mucho text
ogg123 now outputs mucho text
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: vorbis (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-03-26 11:51 EST by Alan Cox
Modified: 2014-03-16 22:26 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-03-26 11:51:09 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Alan Cox 2002-03-26 11:51:05 EST
ogg123 /ogg/rock/motorhead/we_are_motvrhead/*

Device:   OSS audio driver output 
Author:   Aaron Holtzman <aholtzma@ess.engr.uvic.ca>
Comments: Outputs audio to the Open Sound System driver.

Playing: /ogg/rock/motorhead/we_are_motvrhead/01_see_me_burning.ogg
Time: 01:37.13 [01:22.43] of 02:59.56  (130.9 kbps)  Output Buffer  96.9% 

Is this intentional or did we accidentally turn some kind of verbose/debug on ?
Comment 1 Bill Nottingham 2002-06-12 02:20:52 EDT
Well, we don't patch it, so I presume it's the expected upstream behavior. The
default verbosity did change upstream, but changing it back doesn't reproduce
the previous display.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.