This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-08-01. It is expected to last about 1 hours
Bug 620660 - Publican-Installer-1.6.3.exe will fail on fop-0.95.bin.zip with 404 not found.
Publican-Installer-1.6.3.exe will fail on fop-0.95.bin.zip with 404 not found.
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Publican
Classification: Community
Component: publican (Show other bugs)
1.6
i386 Windows
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Fearn
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-08-03 04:32 EDT by Oguz Yilmaz
Modified: 2010-11-23 23:20 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-09-15 17:14:28 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Oguz Yilmaz 2010-08-03 04:32:14 EDT
Description of problem:
Publican-Installer-1.6.3.exe will fail on fop-0.95.bin.zip with 404 not found on Windows Vista.


Version-Release number of selected component (if applicable):
Publican 1.6.3

How reproducible:
Run Publican-Installer-1.6.3.exe. After the end of imageMagick install, fop will fail.

Steps to Reproduce:
1. Run Publican-Installer-1.6.3.exe
2. Wait for fop install stage.
3.
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:
Comment 1 Konstantin Ryabitsev 2010-09-08 08:53:33 EDT
This bug makes it hard to collaborate with people using Windows -- and I already have a hard enough time convincing them that using Publican is a good idea, as opposed to using MS Word. Can this please be fixed? It's a simple find/replace for fop version.
Comment 2 Jeff Fearn 2010-09-12 22:14:09 EDT
Hi, sorry for the delay, I am buried in non-publican work atm. I will try and get a build of Publican 2.1 for Windows this week, that fixes this.

Cheers, Jeff.
Comment 3 Jeff Fearn 2010-09-14 18:07:16 EDT
Hi, I've created an updated installer, 2.1, and uploaded it. I've only had time to do a couple of basic tests, so please let me know if this fixes your issues.

https://fedorahosted.org/releases/p/u/publican/Publican-Installer-2.1.exe

Cheers, Jeff.
Comment 4 Konstantin Ryabitsev 2010-09-15 08:53:10 EDT
The installation works now, thanks very much!

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.