Bug 62135 - neat doesn't recognize Broadcom 5701 NIC properly
neat doesn't recognize Broadcom 5701 NIC properly
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Trond Eivind Glomsrxd
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-03-27 15:02 EST by John A. Hull
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-03-27 15:02:07 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description John A. Hull 2002-03-27 15:02:03 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.01; Windows NT 5.0; DigExt)

Description of problem:
with Broadcom 5701 NIC in system, running neat and clicking on hardware tab 
shows Broadcom identified as 'eth2' instead of giving its name. Proper name 
displayed for Intel Cards. 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install hampton beta 3 on system that has broadcom 5701 NIC
2. start X and run neat
3. Click on devices tab. Broadcom NIC will be identified as its interface name. 
	

Additional info:
Comment 1 Trond Eivind Glomsrxd 2002-03-28 15:25:17 EST
Should be fixed in 0.9.20, available from http://people.redhat.com/teg/neat/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.