This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-09-28. It is expected to last about 1 hours
Bug 62243 - Mozilla segfaults on startup
Mozilla segfaults on startup
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: mozilla (Show other bugs)
skipjack-beta1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Christopher Blizzard
Ben Levenson
:
Depends On:
Blocks: 61590
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-03-28 15:07 EST by Steve Conklin
Modified: 2007-04-18 12:41 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-04-10 11:31:59 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)
output of mozilla --verbose (6.36 KB, text/plain)
2002-03-28 15:19 EST, Steve Conklin
no flags Details

  None (edit)
Description Steve Conklin 2002-03-28 15:07:39 EST
Description of Problem: 
 
Mozilla 0.9.9 briefly displays a window frame then segfaults on startup. When run with 
the --verbose switch, a message is printed 25 times that the load of 
/usr/lib/mozilla/components/libtimer_gtk.so failed, then the segfault occurs. 
 
Version-Release number of selected component (if applicable): 
0.9.9 Build 2002031416 
 
How Reproducible: 
Start mozilla 
 
Steps to Reproduce: 
1.  
2.  
3.  
 
Actual Results: 
see attached file for --verbose output 
 
Expected Results: 
 
 
Additional Information:
Comment 1 Steve Conklin 2002-03-28 15:19:50 EST
Created attachment 51205 [details]
output of mozilla --verbose
Comment 2 Bill Nottingham 2002-03-28 16:40:21 EST
What does 'rpm -qa | grep mozilla' say?

Also, what does 'rpm -V  `rpm -qa | grep mozilla`' say?
Comment 3 Steve Conklin 2002-03-28 17:01:22 EST
[root@pyro rpms]# rpm -qa | grep mozilla
nautilus-mozilla-1.0.6-8
mozilla-nspr-0.9.9-3
mozilla-0.9.9-3
mozilla-nss-0.9.9-3
[root@pyro rpms]# rpm -V `rpm -qa | grep mozilla`
[root@pyro rpms]# (no output)
Comment 4 Christopher Blizzard 2002-04-10 11:19:43 EDT
Are you still seeing this?  What if you install 0.9.9-7?  If you run
/usr/lib/mozilla/rebuild-databases.pl?
Comment 5 Steve Conklin 2002-04-10 11:31:55 EDT
I still saw it, right up until I gave up, wiped the system, and re-installed 7.2.
I needed the machine to make a deadline for a delivery.
Comment 6 Christopher Blizzard 2002-04-10 12:31:26 EDT
OK.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.