Bug 62337 - openldap testsuite failure.
openldap testsuite failure.
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: openldap (Show other bugs)
alpha Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Beth Uptagrafft
Beth Uptagrafft
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-03-29 15:58 EST by George France
Modified: 2007-04-18 12:41 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-04-01 11:42:20 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description George France 2002-03-29 15:58:03 EST
Description of Problem:

    openldap testsuite failure.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:


Steps to Reproduce:

1. rpm -i openldap-2.0.21-1.src.rpm
2. cd /usr/src/redhat/SPECS
3. rpm -ba openldap.spec
4. cd /usr/src/redhat/BUILD/openldap-2.0.21
5. make test

Actual Results:

>>>>> Starting test002-populate ...
running defines.sh . ldbm
Cleaning up in ./test-db...
Starting slapd on TCP/IP port 9009...
Using ldapsearch to check that slapd is running...
Waiting 5 seconds for slapd to start...
Using ldapadd to populate the database...
ldapadd failed (32)!
>>>>> ./scripts/test002-populate failed (exit 32)
make[1]: *** [test-ldbm] Error 32
make[1]: Leaving directory `/usr/src/redhat/BUILD/openldap-2.0.21/tests'
make: *** [test] Error 2

Expected Results:

No testsuite errors.
Comment 1 Phil Copeland 2002-04-17 19:19:16 EDT
Ah ha,...
Ok this is expected behaviour
Ok, I talked to Nalin about this. This is expecte behaviour due to it being
built as a shared binary release
This is expected behaviour and you will see the same result on i386


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.