Bug 623949 - Pressing the edit button in the component line of some bug lets fedora loop
Pressing the edit button in the component line of some bug lets fedora loop
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: bugzilla (Show other bugs)
14
All Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Itamar Reis Peixoto
Fedora Extras Quality Assurance
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-08-13 05:08 EDT by Joachim Backes
Modified: 2010-08-13 06:53 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-08-13 06:41:34 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Joachim Backes 2010-08-13 05:08:57 EDT
Description of problem:
I wanted to edit the component of some bug in the bugzilla db, so I pressed the edit button in the component line of that bug. I did this in firefox-3.6.4. Almost immediataly I did this, firefox began to loop. 

I tried this with several bugs, each time with the same result

Version-Release number of selected component (if applicable):
3.4.7+, not 3.6

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1.Open some bug
2.Press "edit" in the component line
3.
  
Actual results:
firefox loops

Expected results:


Additional info:

I did not test this with other browsers, and I don't know whether this is a firefox or a bugzilla issue.
Comment 1 Joachim Backes 2010-08-13 05:25:36 EDT
I tested with opera-10.61: same result.
Comment 2 Joachim Backes 2010-08-13 06:41:34 EDT
Seems my box is too slow (dual core Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300  @ 1.86GHz) is too slow :-( : I have to wait for about 1 min until the edit dialog opens.
Comment 3 Joachim Backes 2010-08-13 06:52:16 EDT
Now I tested again: It had to wait more than 60 secs until I could open the component pulldown menue.

Is my CPU too slow? Intel(R) Core(TM)2 CPU          6300  @ 1.86GHz :-(
Comment 4 Joachim Backes 2010-08-13 06:53:30 EDT
Please reopen the issue. I can't imagine that my procs are too slow.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.