Bug 62517 - Can't use keypad to enter Network information in loader
Can't use keypad to enter Network information in loader
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
skipjack-beta1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks: 61901
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-04-01 19:46 EST by Jared Smith
Modified: 2007-04-18 12:41 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-04-04 13:52:06 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jared Smith 2002-04-01 19:46:08 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.0 (X11; Linux i686; U;) Gecko/20020326

Description of problem:
During the install routine, I can't use the 10-key pad (the number pad on the
right hand side of the keyboard) to enter IP addresses in the network
information section of the setup.  I tried turning on and off the number lock,
but was still unable to enter numbers using the keypad.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Start the install
2. Wait until it prompts you for network setup information
3. Try typing an ip address using the 10-key pad
	

Actual Results:  No numbers appeared

Expected Results:  Numbers should have appeared

Additional info:

I think that the installer for 7.2 had this same problem...
Comment 1 Jeremy Katz 2002-04-03 12:44:41 EST
msw fixed this.
Comment 2 Jay Turner 2002-04-03 17:43:01 EST
I'm able to use the keypad to enter IP address information in the loader of the
latest trees.  Please reopen if this error was happening later in the
installation and not right after selecting the installation method.
Comment 3 Jay Turner 2002-04-03 17:50:22 EST
Actually, I checked the latest installer and I see this is actually happening
during the second stage in the GUI, so reopening.
Comment 4 Jeremy Katz 2002-04-04 13:52:01 EST
Fixed later than the tree Jay tested
Comment 5 Jay Turner 2002-04-04 15:51:29 EST
Fix confirmed in 4/4/2002 katzj tree.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.