Bug 6313 - No cursor in Xwindows
Summary: No cursor in Xwindows
Status: CLOSED DEFERRED
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: mouseconfig
Version: 6.1
Hardware: i386
OS: Linux
high
high
Target Milestone: ---
Assignee: Matt Wilson
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-10-24 19:58 UTC by pupsterxero
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

(edit)
Clone Of:
(edit)
Last Closed: 2000-02-09 06:53:34 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description pupsterxero 1999-10-24 19:58:43 UTC
In 6.0 of Redhat my old Logitech Mouseman 96 worked
properly with nothing wrong at all. Since then i changed to
a Logitech Mouseman+ and Redhat 6.1, and now, when I enter
Xwindows, I dont get a cursor no matter which Logitech
option I pick or if I pick Microsoft Compatable. It is a
Serial mouse if your wondering.

Thank you.

Comment 1 Robert L. Cochran Jr. 1999-12-04 05:21:59 UTC
I'd like to confirm this problem. I just installed Red Hat Linux 6.1. I
selected the Gnome confirguration, using a Microsoft Intellimouse 1.1A PS/2
Compatible mouse and a Dell D1226H monitor using a Diamond Viper video card
with the Riva 128 chipset and 16 Mb RAM. My mouse pointer disappears at the
slightest movement of the mouse and moves around the screen wildly. I just
can't get control of it so that I can login at the login screen.

Comment 2 Matt Wilson 2000-02-09 06:53:59 UTC
This has been fixed in our next release.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.