Bug 63499 - manual entry for rpm -i/-U is wrong for --test
manual entry for rpm -i/-U is wrong for --test
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rpm (Show other bugs)
7.2
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Johnson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-04-15 00:14 EDT by Russell Stuart
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-04-15 00:14:43 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Russell Stuart 2002-04-15 00:14:37 EDT
Description of Problem:
The man entry for rpm, under the section titled "INSTALL AND UPGRADE OPTIONS",
describes a "--nobuild" option for "rpm -i" and "rpm -U".  Neither of "rpm -i"
nor "rpm -U" recognise a "--nobuild" option.  They do recognise a "--test"
option which does what the man pages says "--nobuild" does.  "--test" is not
mentioned in the "INSTALL AND UPGRADE OPTIONS".


Version-Release number of selected component (if applicable):
rpm-4.0.4-7x

How Reproducible:
Always.
Comment 1 Jeff Johnson 2002-04-15 09:59:46 EDT
Yup. Thnaks for noticing, fixed in CVS, will be in
rpm-4.1.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.