Bug 63718 - i1000 module does not work with EtherExpress Pro 8490TX+
i1000 module does not work with EtherExpress Pro 8490TX+
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
skipjack-beta2
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeff Garzik
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-04-17 16:30 EDT by Mark Lane
Modified: 2013-07-02 22:06 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-10-10 11:01:02 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Mark Lane 2002-04-17 16:30:19 EDT
Description of Problem:
The i1000 Ethernet driver module that is included with the kernel doesn't work 
with the Intel EtherExpress Pro 8490TX+

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel 2.4.18-13

How Reproducible:
Easily. We were working with a Tyan TigerMPX S2466N board.

Steps to Reproduce:
1. install the 8490TX
2. boot machine
3. insmod the i1000 module and attempt to use device

Actual Results:


Expected Results:


Additional Information:
We were able to recompile the module from the Kernel Source and it worked.
Comment 1 Jeff Garzik 2002-10-25 15:44:19 EDT
Should be fixed in current release.  You mean "e1000" not "i1000".
Comment 2 Michal Jaegermann 2002-10-25 16:01:07 EDT
> You mean "e1000" not "i1000".
Yes, indeed.  I have no idea why "e" changed itself to "i". :-) Sorry.

Thanks.  I will recheck when I will have again an access that that
hardware combination but I have a feeling,  based on use of more up-to-date
drivers, that you are correct.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.