Bug 63724 - icons seem to be missing in new versions of gnome-core
icons seem to be missing in new versions of gnome-core
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gnome-core (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Havoc Pennington
Aaron Brown
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-04-17 17:05 EDT by Adrian Likins
Modified: 2007-04-18 12:42 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-04-17 17:36:04 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Adrian Likins 2002-04-17 17:05:50 EDT
Description of Problem:

I upgraded my box from 7.2 to the beta, and several of
the icons I was using in the "quicklaunch_applet" disappeared.

ColorGnu.xpm and clipboard.xpm amongst them. I belive this
were stock gnome icons, though they may have come from
elsewhere (fvwm2 maybe?). 

Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:
upgrade from 7.2 to 7.2 with something using the now missing icons

Steps to Reproduce:
1. 
2. 
3. 

Actual Results:


Expected Results:


Additional Information:
Comment 1 Havoc Pennington 2002-04-17 17:35:58 EDT
I've never heard of these icons... maybe an rpm -qf on a 7.2 box is needed...
Comment 2 Havoc Pennington 2002-07-05 18:35:58 EDT
Eh, all the icons are different now anyhow.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.