Bug 63794 - neat-control doesn't display devices
neat-control doesn't display devices
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: redhat-config-network (Show other bugs)
i386 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
Depends On:
Blocks: 81720
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-04-18 15:41 EDT by Tammy Fox
Modified: 2007-03-26 23:52 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-02-27 01:23:59 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Tammy Fox 2002-04-18 15:41:14 EDT
If you run neat-control before running neat, /etc/sysconfig/networking/devices
is empty. Thus, neat-control doesn't display any interfaces even though
they exist.After running neat, the files are created, and neat-control
displays the configured interfaces.
Comment 1 Trond Eivind Glomsrxd 2002-04-22 17:00:43 EDT
Than: Can you fix this in the errata branch? Run the same init as "neat"
Comment 2 Ngo Than 2002-04-23 05:08:48 EDT
yes, i'm tyring to fix it now ;-)
Comment 3 Ngo Than 2002-04-23 11:59:05 EDT
it's fixed in CVS
Comment 4 Trond Eivind Glomsrxd 2002-04-23 12:46:37 EDT
Both errata branch and HEAD?
Comment 5 Ngo Than 2002-04-24 04:49:32 EDT
only in errata branch, will commit into HEAD today
Comment 6 Tammy Fox 2003-01-07 17:23:54 EST
Did you ever commit this to HEAD? It is still happening on RHL 8.0 with
redhat-config-network version 1.1.20-1.
Comment 7 Harald Hoyer 2003-01-08 05:18:42 EST
seems like he never did it... grr.. will do, thx tammy
Comment 8 Harald Hoyer 2003-01-13 10:19:30 EST
new packages to test available at:
Comment 9 Tammy Fox 2004-02-27 01:23:59 EST
This looks fixed in FC1, redhat-config-network-1.3.6-1.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.