Bug 63813 - gtv - blank screen if mpeg playback is stopped and restarted
gtv - blank screen if mpeg playback is stopped and restarted
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: smpeg (Show other bugs)
7.3
i386 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-04-18 19:52 EDT by Ben Levenson
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-06-21 12:45:07 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
sample movie (2.43 MB, video/mpeg)
2002-04-18 19:54 EDT, Ben Levenson
no flags Details

  None (edit)
Description Ben Levenson 2002-04-18 19:52:25 EDT
Description of Problem:
play movie. stop playback before completion. click play again.
slider on gtv control indicates that playback has been started, but you are
left with a blank window where it once was playing.

Version-Release number of selected component (if applicable):
smpeg-gtv-0.4.4-9

How Reproducible:
100%

Additional Information:
if the movie window is moved or minimized/restored during playback, the image
reappears.
Comment 1 Ben Levenson 2002-04-18 19:54:08 EDT
Created attachment 54485 [details]
sample movie
Comment 2 Ben Levenson 2004-06-21 12:45:07 EDT
no more smpeg 

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.