Bug 64185 - Konqueror stuck in Security Alert with file:/ link
Konqueror stuck in Security Alert with file:/ link
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kdebase (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: wdovlrrw
Ben Levenson
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-04-28 04:58 EDT by Warren Togami
Modified: 2007-04-18 12:42 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-05-13 19:27:08 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Warren Togami 2002-04-28 04:58:22 EDT
From Bugzilla Helper: 
User-Agent: Mozilla/5.0 (compatible; Konqueror/3.0.0-9; Linux) 
Description of problem: 
When surfing to a certain site with links to my local filesystem, Konqueror 
gets stuck with a dialogue "Security Alert - Konqueror   This untrusted page 
contains a link file:/D%7C/%A4u%A7%40/web/newvia2/images/banner/networking.swf 
to your local file system."  
When you click OK it only displays the dialogue again.  It is impossible to 
navigate away or close the window.  Must xkill to make it go away.  
I copied the offending site to my web server.  I suggest opening this in a New 
Version-Release number of selected component (if applicable): 
Skipjack Beta 2 
KDE 3.0.0-9 
How reproducible: 
Steps to Reproduce: 
1. Navigate to a web page with a link to a local file (like the URL above) 
Actual Results:   
Stuck in Security Alert loop.  Must use xkill to stop it. 
Expected Results:   
It should alert only once, and clicking OK should dismiss it. 
Additional info:
Comment 1 Michael Schwendt 2002-04-28 10:09:24 EDT
I can confirm this.
Comment 2 Warren Togami 2002-05-09 04:27:09 EDT
Re-tested: Unable to confirm this bug in Red Hat Linux 7.3 at that particular URL.

mschwendt@yahoo.com, what URL caused this for you?
Comment 3 Michael Schwendt 2002-05-13 09:43:49 EDT
Erhm, who has changed this from Skipjack-beta2 to Valhalla?

My comment on 2002-04-28 referred to Skipjack-beta2, of course, and the URL in
your report. I was also stuck in a dialog-box endless-loop.

Can't reproduce this with Valhalla.
Comment 4 Warren Togami 2002-05-13 19:27:02 EDT

Was anything added to KDE between Skipjack 2 and Valhalla that might have fixed
this?  Just confirming.
Comment 5 Bernhard Rosenkraenzer 2002-05-19 14:15:26 EDT
Yes, this was fixed by updating to the post-3.0-release KDE_3_0_BRANCH in -11.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.