Bug 64223 - Starting xine caused system crash
Summary: Starting xine caused system crash
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: xine (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: i386 Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: wdovlrrw
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-04-29 18:01 UTC by Christian Rose
Modified: 2007-04-18 16:42 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-01-27 13:08:06 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Christian Rose 2002-04-29 18:01:49 UTC
This is a beta4 system with all updates available via up2date at this point.
Hardware is an Pentium II 233 MHz with 64 MB memory. Graphics hardware is a
Diamond Speedstar 8MB AGP, using the XFree86 4.2.0 "savage" driver.

I downloaded and installed the "xine" package via up2date (xine-0.9.8-4). I then
tried to start it via the Gnome menu entry. This resulted in xine appearing on
the screen but also in the system immediately becoming completely unresponsive
-- no mouse movements worked, no keyboard input, no pings from the outside world.

I can reproduce this system crash every time I repeat this process.

Comment 1 Karsten Hopp 2004-01-27 13:08:06 UTC
xine isn't part of our distribution anymore


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.