Bug 64359 - delete button on toolbar does not work
delete button on toolbar does not work
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: evolution (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-05-02 16:59 EDT by Gene Czarcinski
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-05-02 20:12:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gene Czarcinski 2002-05-02 16:59:13 EDT
Description of Problem:
The delete button on the toolbar does not work

Version-Release number of selected component (if applicable):

How Reproducible:

Steps to Reproduce:

Actual Results:
message not deleted

Expected Results:
message deleted

Additional Information:
Comment 1 Jeremy Katz 2002-05-02 19:02:29 EDT
I can't reproduce this one... what type of mailbox is it on, is it reproducible,
is it specific to one message or all messages (and s/message/mailbox/) ?
Comment 2 Gene Czarcinski 2002-05-02 20:12:02 EDT
The messages are in the evolution inbox (I have not tried other folders).

The button (x) does NOT have a tooltip and does nothing when "clicked:" on.

I can delete these messaged using edit->delete

Comment 3 Jeremy Katz 2002-05-03 15:15:53 EDT
That's because you're clicking the wrong button... use the trash can to mark for
deletion and then the circle with an X is the expunge button.  They get tooltips
as they're able to be clicked also, fwiw

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.