Bug 6437 - ypserv (or something related) hangs machine
ypserv (or something related) hangs machine
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: ypserv (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Cristian Gafton
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-10-27 21:53 EDT by Steve Joiner
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-01-27 14:12:10 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Steve Joiner 1999-10-27 21:53:24 EDT
After installing 6.1, I enabled ypserv and ypbind as normal
to setup my machine as an NIS server.  Now, when I reboot,
everything seems fine until the last step of initialization
"starting linuxconf" which seems to take a long time to
finish.  After that, the machine slows to a crawl.  Logging
in takes a minute or so during which I get the message:

yp_all: clnt_call: RPC: Timed out
Comment 1 Bill Nottingham 1999-10-28 11:58:59 EDT
Try restarting ypbind.
Comment 2 Bill Nottingham 1999-10-29 11:12:59 EDT
Hmm... is portmap running?
Also, are you using yourself as a ypserver?
Comment 3 Bill Nottingham 1999-10-29 11:16:59 EDT
(also, are you using the errata ypserv?)
Comment 4 Cristian Gafton 2000-01-27 14:12:59 EST
closed dues to lack of feedback

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.