Bug 65029 - xosview doesn' start and CPU occupied 100%
xosview doesn' start and CPU occupied 100%
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 65004
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: xosview (Show other bugs)
7.3
athlon Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Ngo Than
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-05-16 07:24 EDT by riki
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-05-24 17:07:39 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description riki 2002-05-16 07:24:38 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 4.0)

Description of problem:
I updated my RH7.3 (kernel 2.4.18-4, but kernel debug is still 2.4.18-3).
On xterm I digit 'xosview' but it doesn't start, the cpu is 100% occupied.
A similar behaviour for gkrellm: the module which graphs the disk usage is 
blank. Do I have to update kernel debug too? or it changed the way a program 
can have information about disk usage?

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.turn on the PC, login, startx.
2.start xosview => cpu 100% and no xosview window appears
3.start gkrellm => the module of hard disk usage repots no activity even if the 
disk working hard.
	

Additional info:
Comment 1 Michael Schwendt 2002-05-24 17:07:33 EDT
Duplicate of bug #64798.
Comment 2 Ngo Than 2002-06-02 13:46:34 EDT

*** This bug has been marked as a duplicate of 65004 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.