Bug 65177 - CD does not boot on ISP2150
CD does not boot on ISP2150
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.3
i686 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-05-19 09:09 EDT by Need Real Name
Modified: 2007-04-18 12:42 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:48:56 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2002-05-19 09:09:37 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:0.9.4)
Gecko/20011128 Netscape6/6.2.1

Description of problem:
When booting from RH 7.3 CD-ROM, a blank screen stays while reading the CD-ROM,
not getting to the screen where you choose what kind of instalation you want to
perform.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Put the CD-ROM into the machine
2.Power ON
3.
	

Actual Results:  Blank screeen with a blinking cursor top left

Expected Results:  Welcome screen to choose graphical or other installation

Additional info:

RH 7.0 and 7.1 work fine (with the linux apic parameter or course). Tried 7.3 on
other platforms working fine too.
ISP2150g BIOS version is 14.3 (latest)
Also latest are FRU, BMC, and HSC.
Comment 1 Michael Fulbright 2002-05-20 14:50:33 EDT
If you boot using a boot floppy created from the boot.img image does this work
better?
Comment 2 Need Real Name 2002-05-20 15:22:52 EDT
Yes. Creating a boot floppy from boot.img in /images/ works as expected.
Now, I will only have to cope with the apic bug.

Thanks!!!
Comment 3 Need Real Name 2002-05-22 09:50:33 EDT
Ok, now I boot from my floppy, tell the boot loader linux apic, and then, 
after choosing language and keymap and answering that the source is the CD-
ROM, it tells me:

Your Red Hat Linux CD was not found in any of your CD-ROM drives. Please 
insert...

Besides, if I tell it that the source is the hard drive, it tells me that 
there seems to be no hard drive in my system.

What went wrong from version 7.2 to 7.3?

Comment 4 Michael Fulbright 2002-05-23 15:30:18 EDT
What types of hard drives and controllers are in your system?
Comment 5 Need Real Name 2002-05-24 03:38:23 EDT
ISP2150G has an Intel L440GX+ motherboard with 21150 AGP-to-PCI Bridge and 
PIIX4E, integrated AIC-7896, a TEAC CD-ROM as IDE primary master, and 2 
Quantum Atlas 10K2 10GB SCA as drives 0 and 1.
Comment 6 Michael Fulbright 2002-07-18 13:57:02 EDT
Could you try booting with the command line 'linux apic'?

This is usually required for 440GX boards.
Comment 7 Michael Fulbright 2002-08-13 12:06:44 EDT
Closing due to inactivity - please reopen if you have additional information
regarding this issue report.
Comment 8 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:48:56 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.