Bug 652902 - [abrt] eclipse-platform-1:3.6.1-2.fc14: raise: Process /usr/lib/eclipse/eclipse was killed by signal 6 (SIGABRT)
[abrt] eclipse-platform-1:3.6.1-2.fc14: raise: Process /usr/lib/eclipse/eclip...
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: eclipse (Show other bugs)
14
i686 Unspecified
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Alexander Kurtakov
Fedora Extras Quality Assurance
abrt_hash:9db5337c6f780c28f1a58513592...
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-11-13 07:46 EST by Oliver Ruebenacker
Modified: 2010-11-13 11:30 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-11-13 11:30:27 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
File: backtrace (122.54 KB, text/plain)
2010-11-13 07:46 EST, Oliver Ruebenacker
no flags Details

  None (edit)
Description Oliver Ruebenacker 2010-11-13 07:46:20 EST
abrt version: 1.1.13
architecture: i686
Attached file: backtrace
cmdline: /usr/lib/eclipse/eclipse
component: eclipse
crash_function: raise
executable: /usr/lib/eclipse/eclipse
kernel: 2.6.34.7-61.fc13.i686
package: eclipse-platform-1:3.6.1-2.fc14
rating: 3
reason: Process /usr/lib/eclipse/eclipse was killed by signal 6 (SIGABRT)
release: Fedora release 14 (Laughlin)
time: 1289651793
uid: 500

How to reproduce
-----
1. I started Eclipse
Comment 1 Oliver Ruebenacker 2010-11-13 07:46:23 EST
Created attachment 460222 [details]
File: backtrace
Comment 2 Alexander Kurtakov 2010-11-13 08:26:42 EST
Does it happen every time you start Eclipse?
Comment 3 Oliver Ruebenacker 2010-11-13 09:22:18 EST
No, just happened once.
Comment 4 Alexander Kurtakov 2010-11-13 09:31:25 EST
And it's working now??
Comment 5 Oliver Ruebenacker 2010-11-13 09:40:42 EST
I started Eclipse one more time since, and that time it worked.
Comment 6 Alexander Kurtakov 2010-11-13 10:42:05 EST
I'll need clean steps to reproduce, otherwise I can not try any fix.
So Eclipse crashed only once on the first run after installing Fedora 14?
Is this with a clean home directory or there was ~/.eclipse directory from previous install?
Is there a possibility that this is one time problem when trying to update settings from previous install?
Comment 7 Oliver Ruebenacker 2010-11-13 11:01:39 EST
I recently upgraded from F13 to F14, and Eclipse had run before. It is possible that it can not be reproduced.
Comment 8 Alexander Kurtakov 2010-11-13 11:10:03 EST
Please close the bug if you can't tell me how to reproduce. There is nothing I can do without a reproducer.
Comment 9 Oliver Ruebenacker 2010-11-13 11:30:27 EST
OK

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.