Bug 65443 - rp3-config missing or removed
rp3-config missing or removed
Status: CLOSED CANTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rp3 (Show other bugs)
7.3
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Nalin Dahyabhai
Aaron Brown
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-05-24 01:13 EDT by Joe Acosta
Modified: 2007-04-18 12:42 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-04-02 16:05:44 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Joe Acosta 2002-05-24 01:13:25 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0rc2) Gecko/20020510

Description of problem:
I did not see this in the release notes, but then again the installer crashed
(that is another bug already filed).  It seems that rp3 is ther ebut how does
one configure it now?

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. upgrade to 7.3
2. try to run rp3-config
3. not there!
	

Additional info:
Comment 1 Joe Acosta 2006-04-02 16:05:44 EDT
I don't think this bug should remain open as I can no longer test this as I
don't use rp3 anymore, nor do I use RH7.1, I am on FC4.  I'd recommend closing this.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.