Bugzilla (bugzilla.redhat.com) will be under maintenance for infrastructure upgrades and will not be unavailable on July 31st between 12:30 AM - 05:30 AM UTC. We appreciate your understanding and patience. You can follow status.redhat.com for details.
Bug 656078 - No sound with kernel-2.6.35.9-62.fc14.x86_64
Summary: No sound with kernel-2.6.35.9-62.fc14.x86_64
Keywords:
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel
Version: 14
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
low
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Kernel Maintainer List
QA Contact: Fedora Extras Quality Assurance
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2010-11-23 01:25 UTC by Didier G
Modified: 2010-12-06 22:37 UTC (History)
7 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2010-12-06 22:37:21 UTC
Type: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Didier G 2010-11-23 01:25:37 UTC
Description of problem:

No sound with kernel-2.6.35.9-62.fc14.x86_64


Version-Release number of selected component (if applicable):

kernel-2.6.35.9-62.fc14.x86_64

00:14.2 Audio device: ATI Technologies Inc SBx00 Azalia (Intel HDA)
01:00.1 Audio device: ATI Technologies Inc Juniper HDMI Audio [Radeon HD 5700 Series]

How reproducible:

- Booting on kernel-2.6.35.9-62.fc14.x86_64 from koji I dont have any sounds (System sounds, Totem, VLC, ...) using speakers connected to speakers connector (not to HDMI)
- Booting on kernel-2.6.35.9-62.fc14.x86_64 or previous version sounds work fine using same connection and speakers


Steps to Reproduce:
1. Just boot on kernel kernel-2.6.35.9-62.fc14.x86_64
2.
3.
  
Actual results:

No sound


Expected results:

Sounds


Additional info:

Comment 1 Didier G 2010-11-23 01:28:44 UTC
Apologizes I did a mistake in cut and past please read :

- Booting on kernel-2.6.35.8-59.fc14.x86_64 or previous version sounds work
fine using same connection and speakers

Comment 2 Lionking 2010-11-29 11:52:58 UTC
Have the same problem

Comment 3 Lionking 2010-11-29 11:54:30 UTC
.. but with HDA-Intel

Comment 4 Didier G 2010-12-06 22:37:21 UTC
Fixed with kernel 2.6.35.9-64.fc14.x86_64


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.