Bug 65927 - Poor OpenGL performance
Summary: Poor OpenGL performance
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: SDL (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: athlon Linux
medium
low
Target Milestone: ---
Assignee: Thomas Woerner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-06-04 14:10 UTC by Bruce Garlock
Modified: 2007-04-18 16:42 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-07-07 15:02:44 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Bruce Garlock 2002-06-04 14:10:10 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.79 [en] (WinNT; U)

Description of problem:
Although tuxracer ran fine, I found that dgen (A sega genesis emulator) had 
poor performance.  Once I d/l'ed SDL 1.2.4 from their website, recompiled the 
src rpm, and upgraded SDL, the performance was fine.

Everything was fine under RH 7.2

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Run 'dgen' - a Sega Gensis emulator
2.
3.
	

Actual Results:  Very poor performance

Expected Results:  Normal performance, which was fine under RH 7.2

Additional info:


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.