Bug 661519 - newly created Dashboard's edit controls are not displayed immediately after the dashboard is created
newly created Dashboard's edit controls are not displayed immediately after t...
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: RHQ Project
Classification: Other
Component: Core UI (Show other bugs)
4.0.0.B02
Unspecified Unspecified
low Severity medium (vote)
: ---
: ---
Assigned To: Jay Shaughnessy
Corey Welton
:
Depends On:
Blocks: rhq4
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2010-12-08 16:56 EST by Ian Springer
Modified: 2013-08-05 20:38 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ian Springer 2010-12-08 16:56:23 EST
When I click the New Dashboard button, a new dashboard is created along with a corresponding tab. That tab is also auto-selected. However, the tab has no content - in order to get the edit controls to appear so I can start adding portlets to the dashboard, I have to first click the View Mode button and then click the Edit Mode button. This should not be necessary.
Comment 1 Jay Shaughnessy 2011-02-22 12:08:01 EST
fixed
Comment 2 Mike Foley 2011-04-21 14:33:44 EDT
verified this is fixed.  when creating a new dashboard a new tab is created, the new tab is autoslecected, and it is in edit mode ready to add new portlets.  looks good to me.
Comment 3 Corey Welton 2011-05-23 21:13:17 EDT
Bookkeeping - closing bug - fixed in recent release.
Comment 4 Corey Welton 2011-05-23 21:13:17 EDT
Bookkeeping - closing bug - fixed in recent release.
Comment 5 Corey Welton 2011-05-23 21:13:17 EDT
Bookkeeping - closing bug - fixed in recent release.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.