Bug 6643 - No show for messages without subject.
No show for messages without subject.
Status: CLOSED DEFERRED
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: netscape (Show other bugs)
6.1
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-11-02 03:32 EST by simek
Modified: 2014-03-16 22:11 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-12-17 17:39:43 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description simek 1999-11-02 03:32:22 EST
I am using IMAP connection to email server (MS Exchange).
I have a problem with messages without subject.
When I receive new email, message is displayed and I can
read it. Next time (after closing Netscape) I cannot see
these messages, although tne number of messages displays
correct number.

SUM: Once message read, no one can more see it.
Comment 1 Bill Nottingham 1999-11-22 11:39:59 EST
I couldn't reproduce this here using IMAP to a Linux IMAP server.
Does this happen if you use a different sort of IMAP server?
Comment 2 Bill Nottingham 1999-12-17 17:39:59 EST
Reported to netscape, hopefully will be fixed in a later browser
version.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.