Bug 66852 - Intel 440GX with Adaptec 7896 onboard
Intel 440GX with Adaptec 7896 onboard
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
7.3
i686 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-06-17 15:12 EDT by Jorge Santiago
Modified: 2007-03-26 23:54 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-06-18 02:34:46 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Jorge Santiago 2002-06-17 15:12:19 EDT
Description of Problem:Intel 440GX - Load system from NFS - system installs 
perfectly, but once you reboot the box to bring it up for the first time it 
times out querying the SCSI devices (AIC7xxxx) Adaptec 7896. It times out on 
all the devices (Device offline) on both channels and then the system panics.


Version-Release number of selected component (if applicable):


How Reproducible:Either CD install (7.3) or NFS install


Steps to Reproduce:
1. Install RedHat Linux 7.3 on an Intel 440GX (Adaptec 7896 onboard)
2. 
3. 

Actual Results:System installs fine, but will not come up on the reboot.


Expected Results:


Additional Information:
Comment 1 Arjan van de Ven 2002-06-17 16:53:16 EDT
Did you install the SMP kernel ?
The 440GX motherboards have a serious bios bug that requires to use the SMP kernel
Comment 2 Jorge Santiago 2002-06-18 01:23:53 EDT
No, I did not install with Kernel-SMP support - I'll try it now
Comment 3 Jorge Santiago 2002-06-18 02:34:42 EDT
I have installed RedHat Linux 7.3 off NFS with "linux apic" and then added 
Kernel-SMP option. System is working 100%. 
Thank you for your support.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.