Bug 66860 - bug Konqeuror posting forms HTML CSS Style Sheets
bug Konqeuror posting forms HTML CSS Style Sheets
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kdebase (Show other bugs)
i686 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Petr Rockai
Ben Levenson
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-06-17 16:10 EDT by John T. Floyd
Modified: 2007-04-18 12:43 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-10-18 14:24:06 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description John T. Floyd 2002-06-17 16:10:08 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:0.9.9) Gecko/20020408

Description of problem:
Konqueror 3.0.0-12 is unable to correctly post data to some web sights. In some
of my experiences it causes lockouts from user accounts and hinders some online

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Simpy create an account at the URL given(its the only site off the top of my
mind I could think of) Plus I spoke with the webmaster in email thinking it
might have been a PHP Nuke problem. There was nothing in his logs that would
help. but perhaps he can help if feedback is needed

2.Try to login with Konqueror. Login will fail kicking you back to the login
page. This is reproducable on a few other sites.


Actual Results:  Login to web site fails

Or in some cases unable to create accounts

in others unable to add things to wishlists/shopping carts

Expected Results:  Logging in

Creating accounts

Add things to shopping list and carts

Additional info:

I'm unable to provide any debugging information :{{

Sorry..I think its a problem with Konqueror's handling of style sheets....or
mayb its adding/subtracting charecters when posting data?

Testing with the above site. Mozilla/Netscape post fine and login is achieved as
well as with some other sites I have encounter this problem on
Comment 1 Petr Rockai 2005-02-14 10:07:29 EST
Could you please recheck with a current release (preferably fedora core 3)?
Thank you very much.
Comment 2 Bill Nottingham 2006-10-18 14:24:06 EDT
Red Hat Linux is no longer supported by Red Hat, Inc. If you are still
running Red Hat Linux, you are strongly advised to upgrade to a
current Fedora Core release or Red Hat Enterprise Linux or comparable.
Some information on which option may be right for you is available at

Red Hat apologizes that these issues have not been resolved yet. We do
want to make sure that no important bugs slip through the cracks.
If this issue is still present in a current Fedora Core release, please
open a new bug with the relevant information.

Closing as CANTFIX.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.