Bug 67126 - bogus warning message about gateway setting
bogus warning message about gateway setting
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
9
i386 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks: 67217
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-06-20 07:23 EDT by Emmanuel Galanos
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-08-13 14:19:11 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Emmanuel Galanos 2002-06-20 07:23:49 EDT
Description of Problem:
In Anaconda GUI install network configuration screen a
warning message displayed about no gateway setting if
no NIC's configured.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Milan beta2

How Reproducible:
100 %

Steps to Reproduce:
1. Got to network configuration screen
2. Turn of activate on boot for all NIC's (test machine had 2)
3. Select next
4. Anaconda brings up warning about having not specified the gateway field.
   Given that there are no NIC's configured this is silly.
Comment 1 Michael Fulbright 2002-06-20 11:44:37 EDT
Will look into.
Comment 2 Michael Fulbright 2002-07-31 16:07:20 EDT
Should be better now.
Comment 3 Jay Turner 2002-09-04 08:22:56 EDT
With the re0903.2 tree, if I deselect 'activate on boot' for all NICs, then I do
get nag screens about hostname, gateway and DNS servers not being populated, but
I don't this is blocker bug.  Deferring to next release.
Comment 4 Jeremy Katz 2003-08-13 14:19:11 EDT
This is fixed in our current code.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.