Bug 67513 - volume group created @ install time has no UUID
volume group created @ install time has no UUID
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
limbo
i386 Linux
high Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks: 67218
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-06-26 14:52 EDT by James Manning
Modified: 2007-03-26 23:54 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-08-08 01:31:03 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description James Manning 2002-06-26 14:52:01 EDT
not sure if this is a "real bug" or not, but the volume group I created at
install time has a vgdisplay entry of VG UUID as "none" where the volume group I
created post-install with vgcreate has what looks to be a "valid" uuid
Comment 1 Michael Fulbright 2002-06-27 16:36:54 EDT
Thanks we'll investigate.
Comment 2 Jeremy Katz 2002-08-08 01:30:59 EDT
Due to not having /dev/random and /dev/urandom -- created and you get uuids now
Comment 3 Jay Turner 2002-09-05 18:36:39 EDT
Fix confirmed with re0905.0 tree.
Comment 4 Michael Fulbright 2002-12-20 12:38:25 EST
Time tracking values updated

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.