Bug 6767 - Unable to install Linux 6.1 on a Dell Inspiron 7500
Summary: Unable to install Linux 6.1 on a Dell Inspiron 7500
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: installer   
(Show other bugs)
Version: 6.1
Hardware: i386 Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Jay Turner
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-11-05 19:57 UTC by safferd
Modified: 2015-01-07 23:39 UTC (History)
1 user (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-11-29 21:08:06 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description safferd 1999-11-05 19:57:16 UTC
I have a Dell notebook computer with an intel celeron
processor.  When installing, I get the partition completed
on custom installation.  The next step is to format &
install, but the computer crash.
  I tried both workstation installations, and custom
installation in both text and graphics mode.  Same place
the software crash.
  I down loaded the boot.img, ICP_Driver_Disk.img, and the
Updates.img.  I tried all four combinations of the new
image files, but the software crashed at the same place:

   In Text mode:
In the LILO Configuration window, answer the question of
placing LILO in the 1st sector of boot partition.  The
error was "Install exited abnomally -- receive signal 11"

   In Graphics mode:
Click next on the configuring partition mode window and
received multiple errors of not reading from the directory
"/usr/X11R6/lib/X11/..." and aborted installation process.

Note:  To ensure linux would install, I install a version
6.0 which worked (w/ a conflict with the video and PCMCIA
drivers).  I removed version 6.0 & purchased version 6.1.
But, I cannot even install this version.

Comment 1 safferd 1999-11-08 17:40:59 UTC
The newsgroup suggestion on changing to type 5 worked.  You can close
this item out.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.