Bug 67919 - it87/lm_sensors 2.6.3 sensor support missing
it87/lm_sensors 2.6.3 sensor support missing
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: kernel (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Arjan van de Ven
Brian Brock
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-07-04 06:38 EDT by Markku Kolkka
Modified: 2007-04-18 12:43 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-07-04 06:38:54 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Markku Kolkka 2002-07-04 06:38:50 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.1) Gecko/20020625

Description of problem:
Limbo includes lm_sensors 2.6.3 RPM, but the actual sensor driver modules in
kernel are from version 2.6.1. This means that e.g. the IT8705F chip on the
popular ECS K7S5A motherboard can't be used.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. Run sensors-detect in machine with K7S5A

Actual Results:  The it87 driver isn't found, sensors don't work

Expected Results:  Sensor chip detected, sensors readble after "modprobe it87".

Additional info:
Comment 1 Arjan van de Ven 2002-07-04 10:58:14 EDT
merged the 2.6.3 kernel bits; to appear in rawhide tomorrow
thanks for the report

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.