Bug 68044 - Number of Qlogic HBAs does not equal number in modules.conf
Summary: Number of Qlogic HBAs does not equal number in modules.conf
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kudzu   
(Show other bugs)
Version: 7.3
Hardware: All
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Bill Nottingham
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-07-05 19:43 UTC by Gary Lerhaupt
Modified: 2014-03-17 02:28 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-07-17 03:34:43 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Gary Lerhaupt 2002-07-05 19:43:07 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 5.0; H010818)

Description of problem:
When installing with 2 Qlogic 2200 cards, after installation, /etc/modules.conf 
has 3 references to qla2200.  While this is only cosmetically a problem, it is 
still erroneous and is causing us to receive support calls.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Put 2 Qlogic 2200 cards into your system (used a PowerEdge 4600)
2. Install 7.3
3. Check /etc/modules.conf and see 3 references to alias scsi_hostadapter# 
qla2200
	

Actual Results:  I saw 3 references to qla2200

Expected Results:  I expect 2 references to qla2200

Additional info:

Comment 1 Michael Fulbright 2002-07-10 19:02:58 UTC
Bill is this a kudzu issue?

Comment 2 Bill Nottingham 2002-07-17 03:34:37 UTC
lspci output?

Comment 3 Bill Nottingham 2002-08-22 01:38:46 UTC
Will be fixed in 0.99.65-1.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.