Bug 681550 - setup-ds-admin.pl --debug does not log to file
setup-ds-admin.pl --debug does not log to file
Status: CLOSED ERRATA
Product: Red Hat Enterprise Linux 6
Classification: Red Hat
Component: 389-ds-base (Show other bugs)
6.1
All Linux
low Severity medium
: rc
: ---
Assigned To: Rich Megginson
Chandrasekar Kannan
: screened
Depends On: 514190
Blocks: 639035 389_1.2.8 680575
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-03-02 09:53 EST by Rich Megginson
Modified: 2015-01-04 18:46 EST (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 389-ds-base-1.2.8-0.6.rc1.el6
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of: 514190
Environment:
Last Closed: 2011-05-19 08:42:29 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Comment 2 Chandrasekar Kannan 2011-04-17 13:14:17 EDT
tried

sudo setup-ds.pl --silent --file=/tmp/setupqZsIrv.inf --debug --logfile `pwd`/debug.log

debug messages are both at the console and in the log file.

marking bug verified with 389-ds-base-1.2.8.2-1.el6.i686
Comment 3 errata-xmlrpc 2011-05-19 08:42:29 EDT
An advisory has been issued which should help the problem
described in this bug report. This report is therefore being
closed with a resolution of ERRATA. For more information
on therefore solution and/or where to find the updated files,
please follow the link below. You may reopen this bug report
if the solution does not work for you.

http://rhn.redhat.com/errata/RHEA-2011-0533.html

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.