Bug 68224 - ftp install doesn't work
ftp install doesn't work
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Michael Fulbright
Brock Organ
Depends On:
Blocks: 67217
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-07-08 06:45 EDT by Marius Andreiana
Modified: 2007-04-18 12:43 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2002-07-10 07:18:22 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Marius Andreiana 2002-07-08 06:45:27 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 Galeon/1.2.1 (X11; Linux i586; U;) Gecko/20020417

Description of problem:
Installing from ftp stops when trying to get package list

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:
Didn't try

Steps to Reproduce:
1.install from ftp
2. when reaching 'Reading package list' the installer won't advance anymore


Expected Results:  display the packages and allow me to continue

Additional info:

in 3rd console I saw it was trying to read it from[strange characters here]/RedHat....

there are some extra strange characters there, may it's UTF-8 related?
Comment 1 Michael Fulbright 2002-07-09 19:43:09 EDT
Were you installing from a mirror or your own ftp server?
Comment 2 Marius Andreiana 2002-07-10 07:18:18 EDT
from local machine to vmware 2.x.

Transferring images worked fine (base.img and others), this happend when it
tried to get package list.
Comment 3 Michael Fulbright 2002-07-15 12:59:50 EDT
We do not support installing under vmware.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.