This service will be undergoing maintenance at 00:00 UTC, 2016-09-28. It is expected to last about 1 hours
Bug 68258 - can't use cddbslave2
can't use cddbslave2
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: gnome-media (Show other bugs)
limbo
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Havoc Pennington
Aaron Brown
:
Depends On:
Blocks: 67217
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-07-08 12:49 EDT by Gerald Henriksen
Modified: 2007-04-18 12:43 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-07-26 21:01:28 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Gerald Henriksen 2002-07-08 12:49:01 EDT
Description of Problem:
When starting up gnome-cd to play an audio cd an error dialog box pops up saying
"An error occurred while loading or saving configuration information for
CDDBSlave2. Some of your configuration settings may not work properly."

Clicking on details shows : 

Type mismatch:
 Expected `int' got `string' for key /apps/CDDB-Slave2/info

This is the first time running the new gnome cd player app.
Comment 1 Havoc Pennington 2002-07-14 23:43:30 EDT
Have you ever run gnome2 with this home directory before installing limbo?
Comment 2 Gerald Henriksen 2002-07-26 21:01:23 EDT
yes (i had forgotten that).  it works fine on a new account so I just removed
the hidden stuff from my account.

thanks.
Comment 3 Havoc Pennington 2002-08-14 00:47:45 EDT
This is an old gnome-cd bug that was fixed. I don't think there's too much to be
done about it if you ran the old gnome-cd and it stored bad config data, other 
than unset that key (gconftool-2 --unset /apps/CDDB-Slave2/info)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.