Bug 683619 - Mouseclick on any button in the Plugin UI results in a blank box where the button should be
Mouseclick on any button in the Plugin UI results in a blank box where the bu...
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: RHQ Project
Classification: Other
Component: Plugins (Show other bugs)
4.0.0.B02
Unspecified Unspecified
low Severity low (vote)
: ---
: ---
Assigned To: RHQ Project Maintainer
Mike Foley
:
Depends On:
Blocks: gwt-plugins
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-03-09 16:21 EST by Corey Welton
Modified: 2013-12-08 16:41 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2013-12-08 16:41:10 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Corey Welton 2011-03-09 16:21:30 EST
Description of problem:
When clicking any of the buttons in the Plugin UI, the button disappears on mouseclick.  

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.  Administration > Plugins
2.  Choose a plugin and attempt to click a button for virtually any of the functions (Enable, Disable, Delete, Purge, Scan, Hide...)
3.  Observe on mouseclick.
  
Actual results:
The button disappears, as if it is expecting to load a different one that never shows up, or something.

Expected results:
The button shouldn't

Additional info:

This is a very minor issue, and as it is jsf, I don't know that we'll need to fix it anytime soon.  But I am also not so sure this is an old issue, I don't remember seeing this behavior before.  Might be good to test this on other JSF pages in the UI...

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.