Bug 6845 - first login after boot failes
first login after boot failes
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gdm (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Owen Taylor
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-11-09 03:19 EST by mlundkn
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-01-13 17:27:06 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description mlundkn 1999-11-09 03:19:30 EST
since about one week, the first login after boot always
failes. I'm not getting the normal wrong user/password
message but the X-server resets. All login's afterwards
whether with the same user or different user succeed.

There is no entry in '/var/log/secure' (failed login) but
there are messages in '/var/log/messages' about gdm failing
to unlink '/var/gdm/0:...' and pam_pwdb not being able to
verify the user on login
Comment 1 Owen Taylor 1999-11-18 14:16:59 EST
If you look at the file .xsession-errors in the user's home directory
after one of these failed logins happens, are there any interesting
error messages?
Comment 2 Preston Brown 2000-01-13 17:27:59 EST
closed due to lack of feedback.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.