Bug 68745 - 3button serial mouse not detected
3button serial mouse not detected
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: kudzu (Show other bugs)
8.0
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Bill Nottingham
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks: 67218 79579
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-07-13 08:40 EDT by Telsa Gwynne
Modified: 2014-03-16 22:28 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-02-18 16:59:53 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Telsa Gwynne 2002-07-13 08:40:11 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.0.0) Gecko/20020605

Description of problem:

Three button Mouse Systems serial mouse not detected in install.

How reproducible: Tried twice, occurred twice.

Steps to Reproduce:
1. Use a serial 3-button Mouse Systems mouse -- mine was on ttyS1
2. Start TUI, or GUI with a weirdo chip or video card that will result
in defaulting to TUI
3. Installer picked upo the right "mousesystems serial mouse" option from
the choices, I think. But then, 

Actual Results: "Mouse not detected error screen
Expected Results:  Mouse detected.

Additional info: I wonder whether the fact it's on ttyS1 (not ttyS0) is
relevant?  Only found that out running mouseconfig post-install, so didn't
try telling anaconda that directly. I told it ttyS0.
Comment 1 Bill Nottingham 2002-07-14 20:50:59 EDT
What does kudzu -p -b serial say after install? (with gpm not running?)
Comment 2 Bill Nottingham 2003-02-18 16:59:53 EST
closed, no response

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.