Bug 68813 - error when printing from gimp
error when printing from gimp
Status: CLOSED WONTFIX
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: gimp (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Nils Philippsen
David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-07-14 15:10 EDT by Jonathan Kamens
Modified: 2007-04-18 12:44 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-02-21 12:38:22 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
image which causes the error from gimp when printing (5.07 KB, image/gif)
2002-07-14 15:11 EDT, Jonathan Kamens
no flags Details

  None (edit)
Description Jonathan Kamens 2002-07-14 15:10:34 EDT
When I select File > Print... after loading the attached image into
gimp-1.2.3-5, I get this error in the window from which I started gimp:

lpstat: Unable to connect to server: Connection refused
initial_sub_region:: error :: src->w * (src->bytes + 1) > 512

The first one is normal, since I'm not actually running cups; I'm including it
for completeness.  It's the second one that I don't think I should be getting.
Comment 1 Jonathan Kamens 2002-07-14 15:11:02 EDT
Created attachment 65313 [details]
image which causes the error from gimp when printing
Comment 2 Marius Andreiana 2002-12-09 09:47:45 EST
Confirming this. I can't print anything from GIMP, same message ( using cups ).
Comment 3 Nils Philippsen 2004-02-21 12:38:22 EST
8.0 is EOL. If you still see the problem in e.g. FC 1 or RHL 9, please
reopen the bug.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.