Bug 690815 - the setup-ds.pl and setup-ds-admin.pl commands give inconsistent feedback
the setup-ds.pl and setup-ds-admin.pl commands give inconsistent feedback
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: 389
Classification: Community
Component: Command Line Utilities (Show other bugs)
7.1
Unspecified Linux
unspecified Severity unspecified
: ---
: ---
Assigned To: Nathan Kinder
Chandrasekar Kannan
:
Depends On:
Blocks: 389_1.3.0 690319
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2011-03-25 10:00 EDT by Jon
Modified: 2015-01-04 18:47 EST (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 389-ds-base-1.2.10.rc1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2012-02-07 11:11:00 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)
picture showing feedback inconsistency (153.11 KB, image/png)
2011-03-25 10:01 EDT, Jon
no flags Details

  None (edit)
Description Jon 2011-03-25 10:00:30 EDT
Description of problem:
the setup-ds*.pl programs are inconsistent in their feedback when asking to setup the suffix.  The commentary suggests a suffix containins no space.  The default value offered, however, contains a space.  See the attached image.  Two problems here:
1) inconsistency;
2) it is easy to read the commentary, glance at the default, and assume you are getting a suffix with no space, as shown in the commentary.

Version-Release number of selected component (if applicable):
this was experience with RedHat Directory Server v8.1


How reproducible:
run the setup-ds.pl or the setup-ds-admin.pl programs, and observe the feedback/interface when it asks about the suffix of the directory tree.

Steps to Reproduce:
1.
2.
3.
  
Actual results:
the default suffix offered contains a space between the domainname hierarchical components.

Expected results:
the default suffix offered should not contain a space between the domainname hierarchical components.

Additional info:
Comment 1 Jon 2011-03-25 10:01:23 EDT
Created attachment 487567 [details]
picture showing feedback inconsistency
Comment 2 Martin Kosek 2012-01-04 08:27:29 EST
Upstream ticket:
https://fedorahosted.org/389/ticket/59
Comment 3 Rich Megginson 2012-02-07 11:11:00 EST
Fixed in 389-ds-base-1.2.10.rc1 now in Fedora/EPEL Testing

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.