Bug 69090 - Disk druid fails to mount / partition
Summary: Disk druid fails to mount / partition
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Public Beta
Classification: Retired
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: limbo
Hardware: i386 Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Jeremy Katz
QA Contact: Brock Organ
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks: 67217
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2002-07-17 19:22 UTC by Tim Russo
Modified: 2007-04-18 16:44 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-08-13 04:34:49 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Dump file when anaconda crashed (94.02 KB, text/plain)
2002-07-19 00:25 UTC, Tim Russo
no flags Details

Description Tim Russo 2002-07-17 19:22:48 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 5.5; Windows NT 5.0)

Description of problem:
No matter what type of partition scheme I use on my WD 60gig ata/100 drive, I 
get a /dev/hdxx '/' failed to mount. Drive not formatted, or out of space. I 
tried a 150mb /boot 1024mb swap and the rest for / and I tried letting it auto 
partition for me, I tried it as hda and hdc, I tried in LBA mode and Large 
mode. With Valhalla 7.3 it installs no problem using the same configuration.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Different sized partitions
2.Auto partition versus manual partitioning
3.Tried HD as LBA and Large block mode
	

Actual Results:  Failed to Mount the '/' partition during install.

Expected Results:  Mount the '/' partition and install packages to the harddrive

Additional info:

Using Abit AT7 motherboard with 60Gig WD drive on primary IDE (not the hpt 374 
controller)

Comment 1 Michael Fulbright 2002-07-18 17:12:41 UTC
Please look on VC3 and VC4 when the error occurs and see if there are any errors
messages near the bottom of the screen.

Comment 2 Tim Russo 2002-07-19 00:25:35 UTC
Created attachment 65884 [details]
Dump file when anaconda crashed

Comment 3 Michael Fulbright 2002-08-12 22:02:14 UTC
I think we fixed a bug related to this - reassigning.

Comment 4 Jeremy Katz 2002-08-13 04:34:43 UTC
Yeah, should be fixed

Comment 5 Mike McLean 2002-09-04 03:22:52 UTC
closing bug.  Please reopen if you encounter this problem with the next release.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.