Bug 69308 - Failed installing during 7.3 installation on openjade package.
Failed installing during 7.3 installation on openjade package.
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.3
athlon Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-07-20 13:50 EDT by Ming Fan
Modified: 2007-04-18 12:44 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:49:16 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Comment (196.54 KB, text/plain)
2002-07-20 13:50 EDT, Ming Fan
no flags Details

  None (edit)
Description Ming Fan 2002-07-20 13:50:18 EDT
Created attachment 915024 [details]
Comment

(This comment was longer than 65,535 characters and has been moved to an attachment by Red Hat Bugzilla).
Comment 1 Tim Waugh 2002-07-22 16:47:32 EDT
Not a package bug.  Changing component.
Comment 2 Tim Waugh 2002-07-22 16:48:09 EDT
Reassigning.
Comment 3 Michael Fulbright 2002-08-05 12:19:49 EDT
Please check your CDs following these instructions:

   http://people.redhat.com/~msf/mediacheck.html
Comment 4 Michael Fulbright 2002-08-26 12:33:36 EDT
Closing due to inactivity. Please reopen if you have additional information to add.
Comment 5 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:49:16 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.