Bug 69785 - ypserv.conf manpage incorrect
ypserv.conf manpage incorrect
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: ypserv (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Alexander Larsson
Jay Turner
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2002-07-25 08:33 EDT by Andrew Baumann
Modified: 2015-01-07 18:57 EST (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-03-09 14:09:04 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Andrew Baumann 2002-07-25 08:33:57 EDT
The ypserv.conf(5) page describes the format of the file as: 
however, according to the example file and errors generated by the server the 
correct format is: 
ie. there is an added domain field, I have also tried using the optional field 
parameter but the server barfs at me... can you update the manpage to 
correctly document the changed format?
Comment 1 Alexander Larsson 2002-08-15 08:00:24 EDT
Fixed in 2.3-4
Comment 2 Miloslav Trmac 2003-12-03 15:12:46 EST
Fix confirmed in 2.8-3 (although there is no "mangle" in the man page
Comment 3 Leonard den Ottolander 2004-03-09 11:11:18 EST
If this has been fixed, can this bug be closed? ERRATA? CURRENTRELEASE?
Comment 4 Leonard den Ottolander 2004-03-09 14:09:04 EST
This was fixed in an erratum.

Closing ERRATA.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.