Bug 69845 - option/menu bar display problem
option/menu bar display problem
Status: CLOSED UPSTREAM
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: eog (Show other bugs)
8.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Havoc Pennington
: MoveUpstream, Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-07-25 17:01 EDT by Norm Murray
Modified: 2008-05-01 11:38 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2003-01-12 22:25:29 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Norm Murray 2002-07-25 17:01:23 EDT
Description of Problem:
When starting eog without an image and then opening an image (one of the images
in /usr/share/backgrounds/images/ works nicely for this), the open/close/in/out
text dissapears. The buttons are still active however, and after use do display.

Version-Release number of selected component (if applicable):
eog-1.0.0-2


How Reproducible:
100%  (in 2 tries)

Steps to Reproduce:
1. run eog without an image argument either from command line or launcher
2. open image from within eog


Actual Results:


Expected Results:
open/close etc appear fine when started with an image option on command line and
used to open a new image
Comment 1 Norm Murray 2002-07-31 10:58:17 EDT
Playing with this a bit more on a fresh (re0731) install. This happens when the
tool bar preferences are set to text only and not when the default.
Comment 2 Havoc Pennington 2003-01-12 22:25:29 EST
Upstream as http://bugzilla.gnome.org/show_bug.cgi?id=103251

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.