Bug 71030 - rhl-cg(EN)-7.3-HTML-RHI (2002-07-11T16:05-0400) Manual Documentation Graphic Figure DNS Configuration
rhl-cg(EN)-7.3-HTML-RHI (2002-07-11T16:05-0400) Manual Documentation Graphic ...
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: rhl-cg (Show other bugs)
7.3
i686 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Tammy Fox
Tammy Fox
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-08-07 18:48 EDT by BJ
Modified: 2007-04-18 12:45 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2002-08-12 00:52:59 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description BJ 2002-08-07 18:48:45 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0)

Description of problem:
Unless I have done something wrong, the "Domain" field in figure 6-15 (page80) 
does not appear when I am attempting to configure my installation.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. install RH73
2. Start Network Configuration
3.  Select DNS Tab
4.  Enter Host name
5.  Next field (Domain) is not shown
	

Actual Results:  couldnt enter domain name at this point

Expected Results:  I should have been able to enter my domain name

Additional info:

The previous is self explanatory.  Either that orI have done something wrong, 
and as far as I can work out, I haven't :)
Comment 1 Tammy Fox 2002-08-15 16:35:14 EDT
The package maintainer must have removed the field in the final version. 
The docs for the next version will not have the domain field in the DNS tab.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.