Bug 71199 - Installer crashes when formating the hard disk devices
Installer crashes when formating the hard disk devices
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda (Show other bugs)
7.0
athlon Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
Brock Organ
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2002-08-09 17:00 EDT by Ernesto Lopez Duran
Modified: 2006-02-21 13:49 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-21 13:49:21 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
This file was a Dump that Anaconda showed after the crashed occurred (5.65 KB, text/plain)
2002-08-09 17:01 EDT, Ernesto Lopez Duran
no flags Details

  None (edit)
Description Ernesto Lopez Duran 2002-08-09 17:00:26 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98)

Description of problem:
I was trying to install Red Hat 7.0 in a DOS partition, everything was ok, 
until the installer tried to format the areas that would be used to install Red 
Hat Linux, then it crashed sending an anaconda dump, allowing me to choose 
between ok, save or debug.

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Start the installation, it doesn't matter if it's in text or graphical 
format.
2. Select a Windows / DOS partition as the root directory
3. Give all the configuration requested and let the install program proceed.
	

Actual Results:  When it tries to format the partitions for Red Hat Linux the 
installation program shows a windows that says there have been a severe error, 
it also shows a dump and tell to report this problem at 
http://bugzilla.redhat.com/bugzilla, allowing to end the installation, save the 
dump or debug the problem.

Expected Results:  The installation program should have continued running 
normally

Additional info:

I have a Compaq 7973 computer with a 30 Gb hard disk, an AMD Athlon processor 
at 700 Mhz, a Diamond Stealth III 16Mb S540 Graphics Card, a Logitech Wheel 
Mouse 1 PS/2, and IDE CD R/RW 4x4x24 and a Compaq DVD ROM 3D-612B Drive. The 
monitor is a Compaq MV525 with an horizontal freq. of 30Khz - 54 Khz and a 
vertical freq. of 50Hz - 99Hz.
Comment 1 Ernesto Lopez Duran 2002-08-09 17:01:37 EDT
Created attachment 69764 [details]
This file was a Dump that Anaconda showed after the crashed occurred
Comment 2 Michael Fulbright 2002-08-12 14:33:39 EDT
Could you attach your /etc/fstab file please?
Comment 3 Michael Fulbright 2002-10-04 16:53:36 EDT
Closing due to inactivity.

Please reopen this bug report if you continue to have problems.
Comment 4 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 13:49:21 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.