Bug 713 - XF86_3DLabs disturbs system time
XF86_3DLabs disturbs system time
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 568
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Preston Brown
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-01-06 13:06 EST by Cord Kielhorn
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 1999-01-11 14:02:05 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Cord Kielhorn 1999-01-06 13:06:35 EST
After starting XF86_3DLabs (XFree86-3DLabs-3.3.3-1) the
system clock is slowed down by a factor of approx. 5.
Terminating the X-Server doesn't stop this behaviour.
My System: Intel Pentium MMX 200, Asus TXP4, 64MB SDRAM,
Dataexpert DPM6020 graphics device (PCI), Asus SC875
Comment 1 David Lawrence 1999-01-06 17:42:59 EST
I have verified this bug in the test lab to be true. After starting
the X server and loading and moving apps around the screen, the date
command reports incorrect times. It seems to cause the clock to run
slow. I have assigned this to a developer for review.
Comment 2 Aleksey Nogin 1999-01-07 02:39:59 EST
This is a duplicate of #568
Comment 3 Preston Brown 1999-01-11 14:02:59 EST
*** This bug has been marked as a duplicate of 568 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.